Certificeringen

VCA**, ISO9001:2008 en BRL6000 

Onze medewerkers hebben een VCA* certificaat (persoonsgebonden veiligheidscertificaat). Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat iedereen een veiligheidsopleiding heeft gevolgd en dat er regelmatig tijd en aandacht wordt geschonken aan veiligheid binnen de werkzaamheden. Het kaderpersoneel beschikt over een VCA VOL certificaat (Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden).

VCA Certificaat...
Loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht is zowel VCA** als ISO 9001 gecertificeerd. Wij hanteren een actief veiligheidbeleid, waarbij alle (werk)processen zijn omschreven in procedures. Wij beschikken over een klachten- / serviceprotocol waardoor opdrachtgevers verzekerd zijn dat een klacht of opmerking via een vaste procedure wordt aangenomen en opgelost cq. teruggekoppeld.

ISO Certificaat...
Daarnaast zijn wij ook BRL 6000 gecertificeerd. Dit houdt in dat de geleverde ontwerpen en/of installaties steeds voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

BRL6000 Certificaat...
Loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht is een erkend leerbedrijf. Door het zelf opleiden van vaklieden wordt in de behoefte van gekwalificeerd personeel voorzien.

Erkend leerbedrijf certificaat...
Loodgieter worden?

Loodgieter worden?

Van Gelder Utrecht biedt kansen om te leren maar ook te groeien...

Zeker zijn van kwaliteit

Zeker zijn van kwaliteit

Onze medewerkers zijn ambachtelijke vakmensen met liefde en passie voor hun beroep.