Van Gelder Utrecht

Specials 

Maatwerk en vakmanschap

Naast maatwerk en vakmanschap  beheerst Van Gelder Utrecht een aantal speciale activiteiten die ons onderscheiden binnen markt.

 

Metaalconstructie & smederij

In onze metaalwerkplaats werken onze vakspecialisten aan uiteenlopende constructies in staal, RVS of andere metalen. Of het nu gaat om portaalconstructies voor de ruwbouw, roestvrij staal voor een laboratorium, monumentale hekwerken, meubilair, portaalspanten of restauratiesmeedwerk, de specialisten van loodgietersbedrijf Van Gelder bieden altijd een maatwerkoplossing. Oók als het gaat om niet-alledaagse en ongebruikelijke toepassingen van metaal, metalen constructies en elementen.

 

Luxtop gecertificeerd permanente dakveiligheid

Van Gelder is gecertificeerd door Luxtop voor het inspecteren én installeren van de permanente dakveiligheid.

Riool ontstoppings service

Vaste klanten van loodgietersbedrijf Van Gelder kunnen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een beroep doen op de rioolontstoppingservice.

 

Legionellapreventie & -advies

Van Gelder beschikt over het certificaat BRL6010. Dit certificaat is specifiek gericht op legionellapreventie & -advisering voor collectieve leidingwaterinstallaties. Juist bij het werken met waterpartijen, fonteinen, klassieke leidingen bij renovatie-opdrachten in kantoorpanden en woonhuizen, is het gevaar van legionella-besmetting altijd aanwezig. Loodgietersbedrijf van Van Gelder Utrecht staat haar opdrachtgevers terzijde met advies en praktische ondersteuning bij de preventie en aanpak van legionella.

 

Keuringen brandblusmiddelen

Loodgietersbedrijf Van Gelder is bevoegd om brandblusmiddelen te keuren. Onze medewerkers zijn opgeleid om deze keuringen uit te voeren.