MVO

(maatschappelijk verantwoord ondernemen) 

Besparing geeft energie

Besparing geeft energie

 

 

MVO en Van Gelder Utrecht

Hoog in het vaandel

Van Gelder Utrecht heeft arbozorg en milieu hoog in haar vaandel staan. Wij streven naar duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom wordt er milieubewust ingekocht en wordt het bouwafval waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd.

MVO

Van Gelder heeft arbozorg en milieu hoog in haar vaandel staan. Wij streven naar duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom wordt er milieubewust ingekocht en het bouwafval waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd. Onze medewerkers hebben een VCA* certificaat (persoonsgebonden veiligheidscertificaat). Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat iedereen  een veiligheidsopleiding heeft gevolgd en dat er aandacht is voor (het up-to-date houden van) veiligheid binnen de werkzaamheden. Het kaderpersoneel beschikt over een VCA VOL certificaat (Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden).

Verder wordt er aandacht besteedt aan Social Return. Onze transportmiddelen zijn voorzien van energielabel A.

Sponsoring

Maatschappelijkbetrokken 

Ook op maatschappelijk gebied laat Van Gelder Utrecht van zich horen: wij sponsoren jaarlijks verschillende regionale sportteams en -evenementen, waaronder Roparun, Ride for the Roses en Alpe d'Huzes.

Daarnaast steunt loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht de Stichting Brandwondencentrum Nederland en zijn we lid van het beschermgilde Hospice Kromme Rijnstreek te Houten. Ook zijn we ‘vriend’ van Sportcentrum Olympos in Utrecht.