Wie en wat is Van Gelder Utrecht

Gebouwen in top conditie houden, dat is ons vak!  

Van Gelder, uw loodgieter bij onderhoud en renovatie

 

Loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht is Landelijk Erkend Installateur en is gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden en grootschalig onderhoud in de utiliteitsbouw waarbij kwaliteit, prijs, garantie en ondersteuning een belangrijk item is. Daarnaast is Van Gelder Utrecht gespecialiseerd in 24-uurs service onderhoud.

Het werkgebied van Van Gelder Utrecht beslaat een straal van ongeveer 80 kilometer rond de stad Utrecht.

Samen met onze zusterorganisatie aannemersbedrijf Versteeg Utrecht werken wij onder meer voor onderwijsinstellingen, justitie en overheid. Stuk voor stuk vakgebieden met specifieke eisen op het gebied van veiligheid en integriteit. Onze medewerkers zijn vertrouwd met de wensen en eisen van de gebruikers en zijn natuurlijk voorzien van alle noodzakelijke vergunningen en documenten.

Dakbedekking technieken

Technische installaties

Geschiedenis

De geschiedenis van loodgietersbedrijf Van Gelder Utrecht beslaat inmiddels bijna vijftig jaar. Na een start in het hart van de stad Utrecht verhuist het bedrijf samen met zusterorganisatie aannemersbedrijf Versteeg Utrecht in 1998 naar Nieuwegein. Van daaruit is in 2010 de overstap gemaakt naar de huidige locatie aan de Peppelkade 1 in Houten.

 

Specialisten

In de bijna een halve eeuw van haar bestaan heeft Van Gelder zich ontwikkeld tot een absolute vakspecialist binnen de loodgietersbranche. Onze medewerkers zijn vakmensen met liefde en passie voor alle aspecten van het loodgietersvak die hun kennis, ervaring en expertise graag willen delen met de jongere generaties. Daarom is Van Gelder Utrecht actief als erkend leerbedrijf.

MVO

Van Gelder heeft arbozorg en milieu hoog in haar vaandel staan. Wij streven naar duurzaam gebruik van grondstoffen. Daarom wordt er milieubewust ingekocht en het bouwafval waar mogelijk gescheiden ingezameld en afgevoerd. Onze medewerkers hebben een VCA* certificaat (persoonsgebonden veiligheidscertificaat). Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat iedereen  een veiligheidsopleiding heeft gevolgd en dat er aandacht is voor (het up-to-date houden van) veiligheid binnen de werkzaamheden. Het kaderpersoneel beschikt over een VCA VOL certificaat (Veiligheid voor Operationeel leidinggevenden).

Verder wordt er in het kader van MVO aandacht besteed aan social return, transport voertuigen voorzien van het energie label A.